top of page

De kracht van de tribe

In de BaseQamp Tribe vinden we het belangrijk om met gelijkgestemden samen te komen en onze eigen hartkracht te ontdekken. Deze hartkracht is wat ons echt veerkrachtig maakt in de hectiek van het hier en nu. Door samen te komen en deze kracht te verkennen, versterken we niet alleen onszelf, maar ook elkaar. Vanuit de wijsheid van de indigenous people, die al eeuwenoud is, putten wij kennis en inzichten die ons ondersteunen om in balans te leven met onszelf, onze omgeving en de natuur. 

Het leven is een aaneenschakeling van ervaringen, zonder oordeel over goed of fout. Binnen de tribe leren we dat elke ervaring, hoe klein of groot ook, een waardevolle les in je leven is. Door deze ervaringen te delen, inspireren we niet alleen onszelf maar ook anderen. We herinneren elkaar eraan dat we op onze reis zelf het pad bewandelen, maar dat we dit niet alleen hoeven te doen. Het is je pad naar passie, vertrouwen, inzicht en authentieke kracht!

De kracht van een tribe ligt in de verbondenheid. Wanneer we ons eerst met onszelf verbinden en daarna met anderen die dezelfde zoektocht naar innerlijke wijsheid en kracht delen, ontstaat er een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Deze verbondenheid geeft ons de moed om ons hart verder te openen zonder angst voor oordeel of afwijzing.

bottom of page