top of page
BaseQamp background high def.png

LEEF  VANUIT JE HART:
JOUW BASEQAMP

"A True warrior is not about fighting, it is about engaging your Trueself"

Onze aanpak
Safety, Trust, Connection, (Terra) Breathwork, 
Heartcoherence

Coldexposure, Tribefeeling & knowledge, Nature
and much more......

Welkom bij BaseQamp

 

Alle wijsheid, kracht, kennis, inzicht en antwoorden zitten al in jou!”

 

De kennis en achtergronden die wij binnen BaseQamp hanteren zijn van ons allemaal. Het is eeuwenoud en worden door oude en huidige tribes vanuit de essentie (hartkracht) ingezet. De vorm die hiervoor wordt gebruikt is wereldwijd verschillend. Binnen BaseQamp is de essentie leidend en staan we open voor alle vormen, respectvol en grenzeloos. 

 

BaseQamp staat voor veiligheid in jouw hart. Vanuit deze veiligheid kun je het avontuur aan met en door jezelf. Je ontdekt vanuit jouw authentieke hartkracht je potentieel, je wijsheid en krijgt  inzicht in wie je werkelijk bent en wat jouw levenspad is. 

 

Iedereen heeft een figuurlijke rugzak met mooie, minder mooie ervaringen en trauma. De verhouding en manier waarop de rugzak is ingepakt verschilt per persoon en maakt ons uniek! Er is moed voor nodig je bewust te worden van je rugzak en jouw levenspad.

 

Waarom BASEQAMP? Omdat wij geloven in de kracht van het individu, het zelherstellend- en helend vermogen en de immense potentie die in ieder van ons schuilt.

 

HOE? Met onze unieke aanpak combineren we onder andere lichaamsbewustzijn, ademsessies en blootstelling aan koude om je nieuwsgierigheid te vergroten en je te verbinden met je diepste kern. 

Onze professionele begeleiders zullen je vanuit veiligheid leiden naar de diepten van jezelf, waar je de verborgen schatten van groei en persoonlijke kracht kunt ontdekken.  

 

BASEQAMP is een levens-veranderende ervaring die je in staat stelt om je ware potentieel te bereiken en te leven vanuit je hart. Stap in een veilige omgeving en laat jezelf transformeren. Ontdek de authentieke kracht & wijsheid die al in jou schuilen en leef een leven dat vervuld is van passie, vertrouwen, doel en authenticiteit.

 

BASEQAMP is jouw sleutel tot een leven van ongekende mogelijkheden.

 

A startstate, no endstate….

Ontdek de unieke krachten in jouw systeem:

LICHAAMS
Kracht & Intelligentie

Fysieke kracht & 

lichaamsbewustzijn

HOOFD
Kracht & Intelligentie

Mentale kracht &

denken

 HART
Kracht & Intelligentie

Liefde,

Authentieke kracht & 

'Zijn'

BUIK 
Kracht & Intelligentie

Emotionele kracht &

voelen

Bq-Marsof.jpg
“Ik wist niet dat ik hier behoefte aan had. Ik ben dankbaar voor mijn deelname aan BQ, maar ook dat ik door mijn werkgever in de gelegenheid ben gesteld om deel te nemen. Deze ervaring is voor mij life changing. No Play"

Bart 

bottom of page