top of page
Terugkomdag BQ | 16 November: Verbinden vanuit het Hart dzv: Mickel Korremans en Maxime Maanders
Terugkomdag BQ | 16 November: Verbinden vanuit het Hart dzv: Mickel Korremans en Maxime Maanders

do 16 nov

|

Huis Ter Heide

Terugkomdag BQ | 16 November: Verbinden vanuit het Hart dzv: Mickel Korremans en Maxime Maanders

een dag vol verbinding waarin we starten met een verbonden ademhaling sessie BQ style, in de retentie van de ademsessie worden jullie getrakteerd op een live sound Journey van jorinde met klankschalen, chimes, monocord etc, daarna zullen we uitgebreid delen en verbinden vanuit het hart

Registration is closed
See other events

Info & Ticket kopen

16 nov 2023, 08:00 – 16:00

Huis Ter Heide, Amersfoortseweg 59, 3712 BB Huis Ter Heide, Netherlands

Deze dag zal voornamelijk in het teken staan van beter verbinding leren maken met jezelf en met anderen en meer bewustwording krijgen op voelen. We gaan dmv oefeningen, muziek en uitspreken van dingen die gezegd mogen worden met elkaar een laagje dieper dan je normaal gesproken zelf misschien wel zou gaan. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat iemand vol schiet en  snel de talking stick doorgeeft. Het moment dat je een druk op je borst voelt of een soort beknelling in je keel als een ander iets heftigs verteld. Het moment dat je verdrietig wordt als een ander vol schiet en jij weet dat wat je voelt niet je eigen emotie is maar dat van de ander. Dit soort momenten met elkaar voelen, doorvoelen en toelaten. 

De kracht van emoties doorvoelen ipv wegslikken en er bewustwording op krijgen leiden ertoe dat je er regie op kan krijgen en je dus zelf kan kiezen wanneer je toe laat en wanneer niet. Juist in het toelaten zit de heling en het levert verlichting en rust op. Je rugzak wordt lichter. Zoals bekend bij BaseQamp is alles op uitnodiging en gaan we zo diep als jij zelf wil gaan.

Maxime en Mickel kennen jullie van Team BaseQamp.

Deel dit evenement

bottom of page