top of page
BaseQamp Adventure Polen 12 t/m 15 december 2024
BaseQamp Adventure Polen 12 t/m 15 december 2024

do 12 dec

|

Przesieka

BaseQamp Adventure Polen 12 t/m 15 december 2024

BaseQamp gaat weer naar Polen! Een unieke kans om jezelf uit te dagen in een prachtige omgeving. Je beklimt letterlijk en figuurlijk met jouw eigen rugzak je eigen berg.

Info & Ticket kopen

12 dec 2024, 20:00 – 15 dec 2024, 12:00

Przesieka, Na Skałkach, 58-563 Przesieka, Poland

KLIK HIER VOOR BaseQamp Adventure impressie

Dit is je kans om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel uitgedaagd te worden op een unieke locatie in Polen! Wij zullen naast deep breathing, koude training, fysiek bewustzijn, stressregulatie en sauna de Mt. SNiezka (aka Sneeuwwitje) op wandelen in onze korte broek! De Sniezka is 1603 meter hoog en bevindt zich op de natuurlijke grens tussen Tsjechië en Polen in het ‘Reuzengebergte’, een prachtig natuurgebied. Door verschillende ademhaling technieken, lichaamsbewustzijn en focus is de mens tot veel meer in staat dan je verwacht. Dit ga je ervaren in de prachtige omgeving in Polen.

Wij zullen verblijven in het plaatsje Przsieka, Polen ongeveer 9 uur rijden vanaf Amsterdam. Wij logeren in het huis van Wim hof, waar de bakermat ligt van breathwork en koude training in West-Europa een unieke en fantastische plek.

De begeleiding zal bestaan uit ervaren BaseQamp instructeurs en Andre Hof; de man die al decennia lang kennis heeft opgedaan over de kracht van ademhalen, focus en koude.

Investering €888 incl btw en exclusief reis. Onze filosofie is dat BaseQamp adventure voor iedereen toegangelijk moet zijn. Mocht het financieel een drempel zijn neem contact met ons op en kijken we samen naar een oplossing. 

Vervoer: er zal tzt een app worden aangemaakt met de deelnemers en is er een optie tot carpolen. 

Deel dit evenement

bottom of page