top of page
BaseQamp Breathing
BaseQamp Breathing

ma 04 mrt

|

Beverwijk

BaseQamp Breathing

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Info & Ticket kopen

04 mrt 2024, 18:30 – 21:30

Beverwijk, Breestraat 95, 1941 EG Beverwijk, Nederland

Breathing & Cacao ceremonie

Verbinding met je hart, word één met je lichaam en Ziel en laat je gedachten op de achtergrond komen. Creëer ruimte om te zijn. Zijn zoals je bent, terug naar je ware essentie.

In deze drie uur durende ceremonie, gaan we aandacht besteden aan het hervinden van onze energie, met bewuste momenten van verbinding bewegen we met onze ware natuur, bewegen met spirit, in een veilige setting, waar we onze diepere lagen kunnen aanraken en het oude van ons kunnen afschudden.

Het plantmedicijn cacao, ook wel grootmoeder cacao genoemd, zal ons diep naar binnen begeleiden, het helpt ons harten te openen om verbinding te maken met ons ware ziel.

Het geluid van de Sjamanen drum, wordt ook wel geassocieerd met het geluid van moeder aarde, zal met zijn/haar oerklanken het thuiskomen van het lichaam weer laten ervaren.

In de verbonden ademhaling gaan we nog dieper voelen, toelaten, ontvangen en loslaten wat ons niet meer dient. Laat met elke bewuste ademhaling spirit door je heen stromen, zodat je bewustwording creëert van elk cel in jou lichaam. We genezen ons van binnen uit en laten dit naar de oppervlakte komen.

We zullen eren en ons verbinden met de zichtbare en onzichtbare wereld om ons heen, ons lichaam, geest, hart, en ziel toestaan om echt te verenigen en onze tijd en ruimte transcenderen, toegang krijgend tot diepe helende bedding van ons lichaam.

Wij kijken ernaar uit om jullie te ont-moeten

Deel dit evenement

bottom of page